Menu

Sæsonstart – kom og se zebraerne danse

image
Emil Færch Clausen
29. marts 2019 kl. 13:02

Så er det igen blevet tid til at råbe ”kom så sååårt!”, for nu slippes de forårskåde zebraer løs til en ny sæson.

Allerede fredag aften åbner serie 3 Aalborg Changs forårssæson. Drengene starter med en udekamp mod AaB, og trænerteamet med Rasmus Worning og Christoffer Sørensen lover, at humøret er højt.

- Vi har fået et hav af nye ansigter ind på holdet, men omklædningsrummet tegner til at blive rigtig godt, lyder det.

Holdet havde en svær efterårssæsonen, hvor det desværre endte med en nedrykning fra serie 2. Men opstarten til den nye sæson er gået rigtig godt, lyder det fra trænerne, der ser frem til de kampe, der kommer:

- Vi har en fed række med et par opgør, vi ved bliver tætte, og et par hold, vi absolut ikke vil tabe til. Blandt andet et par af vores gamle holdkammerater, der spiller ude i Fjordsiden.

Trænerne fremhæver især tre mand, der bliver vigtige til den kommende sæson. Laurids Frank har gjort comeback i målet og bliver kun bedre og bedre. Også forsvarsstyrmanden Jonas Lesager ser skarp ud, hvis han ellers kan holde sig fra skader og karantæner. Til sidst nævnes Jacob Hygum, der også har lovet at lave et par kasser i foråret.

 

Serie 3 indleder sæsonen klokken 18 på AaB.

 

U14 piger til Skagen

Lørdag går det for alvor løs med to udekampe og to hjemmekampe, hvor der bliver lejlighed til at smage den legendariske sorte Chang-kaffe.

Første zebraer i manegen lørdag er U14 piger, der skal helt til Skagen.

Forud for sæsonen er de tidligere U14 piger og U13 piger slået sammen til ét U 14-hold, og det er således deres første sæson som et samlet hold. Oveni det har mange af pigerne – foruden et par træningskampe op til sæsonen - aldrig før prøvet kræfter med 11-mandsfodbold.

Derfor bliver sæsonens fokus også at vende sig til 11-mandsfodbold snarere end at spille med om oprykning, lyder det fra trænerne Pernille Brokholm og Rasmus Bendtsen:

- Vi går ind til hver kamp med troen på, at vi kan komme afsted med en sejr, men ved, det bliver svært.

Heldigvis er det gået rigtig fint i træningskampene, og trænerne er da også optimistiske og går efter allerede at tage den første sejr med hjem fra Skagen.

 

Kampen spilles lørdag klokken 12.

 

Førsteholdet åbner Provstejorden

Klubbens førstehold indleder foråret i Jyllandsserie 2 mod VSK Aarhus. Det er med store forventninger, men også med en del åbne spørgsmål i forhold til, hvor holdet står.

- Lørdagens kamp handler om, at truppen skal præstere som en stærk enhed, og at vi viser overfor os selv, at vi er et stærkt kollektivt. Samtidig skal den enkelte spiller være klar til at tage ansvar for spillet i de enkelte spilsituationer. 

Sådan lyder recepten fra trænerduoen Allan Christensen og Terkel Christensen. I forhold til sæsonen som helhed er målsætningen klar: Det handler om at kvalificere sig til en ny sæson i Jyllandsserien, så holdet går efter en plads i top 3, der indløser en direkte billet til en ny sæson.

Trænerne forventer dog, at flere af kampene bliver meget tætte og måske først bliver afgjort i kampens sidste kvarter:

- Så det handler om at lave sit hjemmearbejde ordentlig i form nogle træningspas med høj kvalitet og ikke mindst at have det fysiske aspekt på plads. Og vi er godt på vej.

I forhold til efteråret er Thomas Trosborg ny i truppen. Det samme er Morten Jørgensen, der er tilbage efter et halvt år i Tyskland, og Jesper Gravesen, der er kommet til fra Hirthals. Til gengæld har tidligere anfører Rune Vincent og Tobis Bruun taget afsked med holdet.

Kampen begynder klokken 14.15, og det er på Provstejorden. Så velmødt til sæsonens første hjemmekamp på Chang.

Også serie 4.2 spiller på hjemmebane. Det er klokken 16.15 mod Aalborgstudenterne, så der er mulighed for at se begge kampe.

Ellers kan man jo også tage til Hals og se serie 4,1. Den kamp spilles klokken 16.

 

Chang-kampe i weekenden:

Serie 3, ude mod AaB, fredag klokken 18

U14 piger, ude mod Skagen, lørdag klokken 12

JS Herrer, hjemme mod VSK Aarhus lørdag, klokken 14.15

Serie 4.1, ude mod Hals, lørdag klokken 16

Serie 4.2, hjemme mod Aalborgstudenterne, lørdag klokken 16.15

Luk